top

TERMOGRAFISKE BILLEDER AF DIN HEST
DIN SESSION

TELEPATISKOLEN TILBYDER OGSÅ HOLISTISK HESTEBEHANDLING, HVOR DE TERMOGRAFISKE BILLEDER ER INKLUDERET I PRISEN

TERMOGRAFISK KAMERA

Et termografisk kamera kan bruges til at finde eventuelle skjulte problemstillinger i både dyr og menneskers kroppe.

Du kan via det termografiske billede få et indtryk af, hvor din hest har skjulte udfordringer i kroppen før behandlingen og se hvordan det har ændret sig efter behandlingen.

En hest der bukker, kan have smerter diverse steder i kroppen og ved at tage termografiske billeder af dens krop, kan man endnu hurtigere finde frem til årsagen og gå i gang med at behandle.

Det kunne også være en hest der halter. Skaden kan lige så vel sidde enten i halsen eller i ryggen i stedet for i benet, som man umiddelbart ville tro, var det mest åbenlyse.

SKADER ELLER INFLAMMATION

Under og efter behandlingen kan man se ændringen i varmeudviklingen.

Når der opstår en skade i en krop, vil der blive sendt et signal til hjernen om, at der er noget der skal repareres i kroppen.

Blodet vil herefter strømme til det beskadigede område, for at bringe de hvide blodlegemer frem til stedet for at reparere tilstanden. Denne hurtige blodtilstrømning genererer varme, og det er den varme, som kameraet kan registrere og vise på et billede.

Termografering kan blandt andet hjælpe med sadelflade og trykskader, finde betændelsestilstande i din hests krop, lokalisere eventuel begyndende slidgigt, så der kan følges op på udviklingen og give et billede af om din hest har Kissing Spine.

Termografiske billeder af din hest plus analyse
Pris kr. 800

EKSEMPLER PÅ TERMOGRAFISKE BILLEDER

På billedet ovenfor ses en hest, der har beskadiget sine bagknæ.
Skaden har skabt inflammation i knæene og fordi hesten kompenserer, skaber det også en inflammationstilstand i skulderen.
Man kan se, at den hvide plamage er tegn på, at hesten bruger sin skulder for meget, på grund af smerter i bagknæene.

På billedet nedenfor ses en skade på venstre forben på den store bøjesene. Man kan se hvordan belastningen trækker op i skulderen, fordi hesten kompenserer.
Dette er også grunden til at hesten er hvid og rød oppe omkring skuldre og hals.

ET TERMOGRAFISK KAMERA

TILBUD TIL DIN HESTESTALD!

Gælder for København inklusive Tårnby og Dragør 
eller efter aftale

HOLISTISK HESTEBEHANDLING

HESTEN KALIBERS HOVE

FEEDBACK FRA EJER HELENE

kaliber havde jo 2 'revner' i forhovene, hvor du forklarede at det var lunge meridian-banerne.

Han hoster ikke mere når jeg sætter i trav og jeg bilder mig ind, at revnen var blevet mindre.
Nu kom smeden så i dag, og han fik filet det sidste væk!
Jeg kan ikke huske sidst, hvornår de revner ikke har været der! Det er så vildt altså!!
Stadig mega taknemmelig for jeres arbejde - det er ikke sidste gang, at I har behandlet Kaliber.

HVAD TILBYDER VI?

Du ved sikkert, at ligesom vi mennesker, kan heste også blive så nervøse og ustabile, at det påvirker deres kroppe i en sådan grad, at de ikke kan præstere i harmoni og balance.

Telepatiskolen tilbyder derfor hestebehandling hos dig og din hest.

1 Session varer 1,5 time og vi gennemgår din hests krop fra top til hov, for at give din hest lige præcis den behandling, den har brug for, så I igen sammen kan præstere på bedste vis.

Vi benytter os af helt unikke behandlingsteknikker, som er en blanding af teknikker fra KST, osteopati, ledmobilisering og manipulation, løsning af bindevæv gennem fascial manipulation, healing, clairvoyant rådgivning til både hest og ejer, telepatisk scanning og traumeopløsning af traumer der har sat sig i kroppen, idemotorisk behandling samt kinesiologi.
Inden og efter behandlingen tager vi desuden også termografiske billeder af din hests krop.

Vi deler meget gerne ud af vores viden, og demonstrerer i slutningen af sessionen de øvelser, som vi vurderer du eventuelt har brug for både til dig og selv og din hest, så I sammen kan arbejde videre med din hests krop og psyke.

HOLISTISK BEHANDLING AF HESTEN MUSSE

                            

EKSTRA BONUS

Som en ekstra bonus tilbyder vi at tage termografiske billeder af din hest, før og efter hestebehandlingen.

De termografiske billeder viser temperatursvingninger i huden.
Billederne kan ikke vise hverken knogler eller organer, men give en indikation af, om din hest eksempelvis har Kissing Spine eller om sadlen trykker for meget eller forkert.

FLERE EKSEMPLER PÅ TERMOGRAFISKE BILLEDER

        

På billedet ovenfor ses hesten før og efter Telepatiskolens holistiske behandling.
Før behandlingen ses det tydeligt at inflammationen starter på venstre skulder. Inflammationen fortsætter så op igennem rygsøjlen, laver et kryds henover bækkenet og starter igen nede ved numsen.

Efter behandlingen ses, at de inflammatoriske områder er blevet renset af blodgennemstrømningen, som har øget bevægelse og fleksibilitet i hestens krop. 
Man kan også se, at hesten ikke er hvid på skulderen længere, hvor den havde belastet sin krop fortil, grundet inflammationen i ryggen.

På billedet nedenfor ses en hovedsky hest. På det første billede ses en hest, der mangler blodtilførsel og flow i kraniet. Hesten er derfor følsom eller sky overfor berøring, fordi områderne i kraniet ikke er specielt aktive.
På det andet billede, ses processen undervejs i behandlingen, hvor der kommer blodtilførsel og effekt i kraniet.
På det sidste billede, ses en rolig hest, som ikke længere er hovedsky, fordi den har kontakt til sit kranie og den har fået øget blodgennemstrømningen. Når blodgennemstrømningen øges i nakken vil hesten opleve større koncentration og fokus, samt mindre hovedskyhed og færre smerter.

     

HVAD ER ET TERMOGRAFISK KAMERA?

Et termografisk kamera kan bruges til at finde eventuelle skjulte problemstillinger i både dyr og menneskers kroppe.

Telepatiskolen tilbyder at tage et termografisk billede af din hest før og efter behandlingen. På denne måde kan du danne dig et indtryk af, hvor din hest har eventuelle skjulte udfordringer i kroppen og se hvordan det har ændret sig efter behandlingen. 

PRISER

1/2 times fotografering med termografisk kamera af din hest eller hund plus analyse kr. 800
1,5 times Holistisk Hestebehandling inklusive termografiske billeder af din hest kr. 2000
Alle sessioner er plus kørsel. 

Vores elever udtaler