HOLISTISK HESTEBEHANDLING
DIT MENTORFORLØB

Denne uddannelse har vi sammensat på baggrund af Filichias mangeårige erfaring med behandling af egne og andres heste.

Filichia købte en pony, ved navn Stumpe som 13-årig, som hun trænede til at blive ridehest.

Et par år senere investerede hun i to hingste, som hun trænede dressur og spring med.

Filichia har deltaget i diverse Horsemanship kurser hos Ute Lehman og Marianne Brydov fra Paradisgården.

Filichia fik senere en stor dressurhest ved navn Thor, som hun red op i dressuren med grand prix træneren Trine Bluhme.

Senere i livet fik Filichia en trakehnerhoppe ved navn Sally forærende. Sally havde brug for en meget kærlig hånd, da hun havde store adfærdsmæssige problemer, efter hun var blevet udsat for vold af en eller flere tidligere ejere.

Sally var sky på alle måder og skæv i kroppen. Det lykkedes Filichia gennem telepati, kærlig pleje og kropsbehandling af Sally, at få hendes tillid og rettet op på de skavanker hun havde i kroppen.

Filichia har taget de allerbedste teknikker og behandlingsmetoder fra hendes mange forskellige alternative uddannelser og sammensat en af Danmarks bedste holistiske hestebehandleruddannelser.

På hestebehandleruddannelsen er det også muligt at lære telepatisk helbredstjek, hvis du ønsker at arbejde med dine telepatiske evner.

DU VIL LÆRE AT BEHANDLE HESTE PÅ ET HØJT PROFESSIONELT PLAN
  • De teknikker du lærer, skaber muligheder for at du kan behandle de fleste typer skader og problematikker hos heste.
  • Du vil opdage, at behandlingsteknikkerne er nemme at udføre og skaber hurtige synlige resultater.
  • Du vil også opleve, at dine klienter kommer følelsesmæssigt tættere på deres heste.
  • Du vil gennemgå en stor personlig udvikling, både fysisk og psykisk.

Du kan rent faktisk leve af din uddannelse ved at arbejde som selvstændig Holistisk Hestebehandler

• Som selvstændig hestebehandler, vil du få rig mulighed for at hjælpe mange andre dyr og ejere.
  • Du vil under uddannelsen få fyldt din rygsæk med de mest avancerede værktøjer.
  • Vi vil fokusere på dig, dine behov og din udvikling, så du kan blive en rigtig dygtig hestebehandler.S SAMTALE MED FILICHIA HER

HESTEN MUSSE FØR OG EFTER BEHANDLING

DIT HESTEBEHANDLER MENTORFORLØB

Dit Hestebehandler Mentorforløb  er for dig, der enten har taget en eller flere af Telepatiskolens basis uddannelser, andre alternative uddannelser eller dig som måske er helt ny i hestebehandling. Du skal bare have et ønske om at udvikle din viden til at kunne behandle din egen hest eller andres heste på et professionelt niveau.

I samarbejde med Filichia udvikler Telepatiskolen dit skræddersyede Hestebehandler mentorforløb så du kan lære lige præcis det, der er relevant for din hest eller for din business som hestebehandler.

RAMMEN FOR MODULERNE SER SÅLEDES UD

MENTORFORLØBET

DYRS ADFÆRD

• Du vil blive i stand til at finde skjulte årsager til en hests problematiske adfærd.
  • Du vil lære at spotte mystiske symptomer og årsager til uønsket adfærd.
  • Du vil blive rustet til at finde den bedste løsning for hest og ejer, som matcher dem i en måske normalvis stresset hverdag.

DYRS HELBRED

Din medfødte evne til at mærke hesten både psykisk og fysisk, gennem din mavefornemmelse, vil du få trænet endnu mere end før.

Du vil kort sagt blive øvet i at definere en hests krop og finde frem til eventuelle skjulte helbredsproblematikker.

DIT MENTORFORLØBS VARIGHED OG PRIS

• 3 moduler/ 30 timer i alt
  • Mentorforløbet koster normalt kr. 54.000, medmindre du ønsker kr. 4000 i rabat, hvis du køber alle tre moduler på én gang.
  • Normalpris pr. modul kr. 18.000.

DINE UNDERVISNINGS DAGE OG TIDSPUNKTER

Efter aftale med dig og hesteejerne.

DINE OG ANDRE DYR

Telepatiskolen sørger for at finde 2 heste prøvekaniner til hver session.

Hvis du allerede har en hest eller to, starter vi gerne uddannelsen med den eller dem.

HVAD ER INKLUDERET I DIN PRIS?

• Al undervisning.
  • 3 certifikater inkluderet i prisen.

TELEPATISKOLENS ADRESSE

Industrikrogen 8, 2635 Ishøj.

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL TIL HESTEBEHANDLER MENTORFORLØBET?

Dine undervisere:
Filichia Petersen og Susanne Skovgaard Poulsen

HVAD ER TELEPATI?

Kort fortalt
er telepati, evnen til at kommunikere via tanker
følelser, billeder og fornemmelser.

Vores elever udtaler