top

Jeg er coach og underviser på Telepatiskolen.
Jeg startede på Telepatiskolen i 2020, nogle måneder efter jeg var startet som selvstændig hypnotisør
Jeg tilbyder telepati, clairvoyance, healing til dyr og massage/healing til hunde. Derudover underviser jeg i mentorforløb i telepati og clairvoyance.
Jeg tilbyder telepati til alle slags dyr, men har specialiseret mig i telepati med hunde
Jeg troede engang det at tale med dyr, krævede særlige evner. Jeg er siden da, blevet klogere og ret overvældet ikke alene over hvad dyr egentlig har at fortælle, men også hvor let det ofte er at ændre deres adfærd gennem telepatisk kommunikation

Hunde har altid haft en særlig plads i mit hjerte, jeg kan mærke hvordan den umiddelbare kærlighed påvirker mig, helt ind i sjælen, når jeg ser en hund.

I 2013 fik jeg den hund, jeg havde drømt om at få igennem hele livet – min lille hanhund Max, som har lært mig virkelig meget om energier, hundetræning og det at have ansvaret for et kæledyr med et stort behov for opmærksomhed, træning, god og sund mad, pels- og kropspleje.

Jeg følte ofte, at det var som om Max havde en masse historier på hjertet, som jeg ikke kunne gennemskue,  fordi jeg endnu ikke var klar over, at jeg også havde en medfødt evne til at telepatere.
Da jeg, gennem en kollega, opdagede Telepatiskolen blev jeg så glad og begejstret over at læse, at alle kunne lære telepati med dyr, fordi det var en medfødt evne.

Jeg kunne derfor slet ikke vente med at få kontakt til Max gennem telepatien, så jeg aftalte en telepatisession med Filichia.
Efter første session var jeg helt blæst bagover, det var jo rigtigt, det der med at tale telepatisk med dyr

Der var ingen tvivl, jeg skulle også lære at tale med Max, hvis det altså virkelig var muligt for MIG.
Jeg startede kort tid efter på Telepatiuddannelsen og det var blot begyndelsen på min indsigt i den spirituelle verden.

Den ene uddannelse afløste den anden og efter jeg havde taget 3 forskellige alternative uddannelser, både på Telepatiskolen og på Københavns Hypnoseskole,  besluttede jeg mig for at sige mit job op og blive selvstændig behandler.
Jeg startede op som selvstændig hypnotisør  i 2020, lige midt i Coronadramaet og brugte meget af min tid på at koncentrere mig helt og aldeles om hypnoseklienter og diverse online videreuddannelser.

Jeg startede med at arbejde på Telepatiskolen ultimo 2020 og er siden da også blevet uddannet holistisk healer samt hundemassør. er stadig vild med at lære mere, især indenfor det  spirituelle område, så jeg på bedste vis kan hjælpe både dyr og mennesker til et liv i endnu større balance.

Vores elever udtaler